A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

Azt hiszem itt az idő, hogy ismét hozzátegyek a történethez.

A múlt év végén elértem a gyémánt szintet. Aki kicsit is járatos a hálózatos marketingben, tudja, hogy mindenütt ez az a szint, amelytől már komoly vezetőnek számít valaki az üzletben. Persze nem igazán ez az érdekes, hanem ilyenkor már százas nagyságrendben vannak üzlettársak, és ekkorra már több üzlettársat is hozzásegítettünk valamilyen vezetői szinthez a saját üzletében.

 

Most már a munkám nagy részét az teszi ki, hogy másoknak segítek abban, hogy ők is elérjék a gyémánt szintet, azaz komoly jövedelemhez jussanak ebből az üzletből.

 

Természetesen nagyon sokan az egészségük védelme miatt csatlakoznak törzsvásárlónak, de azt is látni kell, hogy az üzlet nem tud működni hálózatépítők, az üzletet irányító, fejlesztő vezetők nélkül.

A jó hírem, hogy a vezetőképzőnk működik, és bárki számára elérhető.

És ehhez még egy jó hír, tulajdonképpen most értünk egy fordulóponthoz, amikor sikerült az üzletet annyira megalapozni, hogy a fejlődése most gyorsul. Egyszerűen, ma könnyebben lehet haladni, mint másfél évvel ezelőtt. És a magyarországi piacon túlmenően, kezd Európa többi országa is beindulni.

 

Szóval ha gondolod, itt az idő, hogy kezdj magaddal valamit, mert ez az az üzlet, amely töretlenül fejlődik, akármilyen válságok keringenek körülöttünk.

 

Olvasd el azért az előző részét is a történetnek, mert ez az üzlet egy folyamat, de a csúcsát még nem látom, de arra haladunk.

 

Ez a második rész:

 

Másfél évvel ezelõtt, amikor csatlakoztam ehhez a törzsvásárlói közösséghez, megírtam a történetemet. Ez most is megtalálható a szöveg végén. Azonban úgy gondolom, hogy azóta annyi minden történt, hogy egy kicsit pontosítom, hogyan is változott a világom azóta.
Akkor azt írtam, hogy elsõsorban az üzleti része érdekel. Persze ahhoz, hogy az üzlettel foglalkozzam, elõször meg kellett ismerkednem a termékekel. Errõl több bejegyzésem is van a blog oldalon, de összefoglalva nem nagyon tudom leírni azt a meglepetést, amit a ganoderma, cordyceps fogyasztása okozott, az egész családban. Építkeztünk a nyáron, aminek következtében állandóan sikerült mindenféle sérülést szereznem, amelyek hihetetlen gyorsasággal gyógyultak. Tudom, most sokan ingatják a fejüket, de ettõl még a tények maradnak, és mint tudjuk a tények makacs dolgok. :)
Szóval betegségek számûzve, a félmaraton lefutása viszont belépett az életembe. (lásd: blog)
Viszont az, hogy ennyire tetszettek a termékek, valójában nem is foglalkoztam az üzlettel, megelégedtem az egészséges eredményekkel. Aztán rájöttem, hogy ez elég önzõ hozzáállás, mert miért nem ajánlom én ezt másoknak, akiknek szintén jót tesz, ha fogyasztják ezeket e termékeket. Természetesen elég sok ismeretet kerestem meg a ganodermáról (és társairól), hogy ne csak saját tapasztalatom legyen, bár azt gondolom, hogy az talán a legfontosabb.
És természetesen felismertem, hogy hosszú távon ez igen jó nyugdíj kiegészítõ jövedelem is. Illetve a mai nyugdíjhelyzetben egy biztonsági alap is lehet a majd sok év, esetleg sok tíz év múlva nyugdíjba menõknek. (Ezt egyébként nem én találtam ki, komoly közgazdászok gondolkodnak azon, hogy a világkereskedelem egy része, ha átkerül a közvetlen értékesítésbe, segítség lehet a világméretû nyugdíjprobléma megoldására)
Azóta kicsit komolyabban foglalkozom az üzleti részével, amely természetesen nem kávéárusításról szól hanem arról a segítségrõl, amelyet az üzlettársaimnak nyújtok (felhasználva az ebben az üzletben eltöltött majdnem 2 évet), hogy hogyan tudnak ebbõl az üzletbõl javítani anyagi helyzetükön. (Anélkül, hogy esetleg néhány embernek az idegeire mennének. Ezzel már biztosan ti is találkoztatok)
Ezért tartunk minden kötelezettség nélküli webkonferenciákat, használunk könyveket, saját oktatási anyagokat azok számára, akik ezt igénylik. Az „igénylik”  egy fontos szó ebben az üzletben, mert ezeket természetesen nem szükséges igénybe venni, a ganoderma pozitív hatásai akkor is érvényesülnek. Nem szabad összekeverni az egészséges életmódot, az egészséges üzlettel.
Szóval akár egészségesen, akár anyagilag jól akarsz élni, várunk a csapatunkban, legyél kíváncsi, hogy minél több embernek segíthess, hogy szintén egészségesen és jól éljen

Börtsök Zoltán
Gyógykávé Team
info@gyogykave.hu
+36309339108

 

 

 

 Elsõ verzió:

 

 

 

Hosszú évek óta dolgozom az informatikában,  mindenféle internetes szolgáltatásokat nyújtunk, ügyfeleinknek. Ezek között szerepel webáruház informatikai hátterének biztosítása is.


Azon gondolkoztam, hogy ideje lenne, már  nekünk is saját webáruházunkban valamit árulni, amikor egy marketing konferencián összetalálkoztam Kócsó Laci barátommal, akivel több mint 10 éves „internetes” ismeretségünk  van. Elmesélte hogy Õ is keresett valami jó terméket internetes kereskedelemhez, és rátalált egy egészséges kávéra, amely egy gyógynövényt, ganoderma gombát tartalmaz, és amelynek a forgalmazási lehetõsége interneten jónak tûnik.


Mivel én egyébként is nagy kávés vagyok, gondoltam megkóstolom, de nem nagyon bíztam abban, hogy nekem az instant kávé ízleni fog. De egyébként az üzleti része érdekelt, mivel azt tudtam, hogy a kávéforgalom a világon igen nagy üzlet, és az üzleti feltételek elég jók.

 


Mint említettem, nagyon szeretem a kávét, és régebben 4-5 kávét is ittam naponta. Bizony az utóbbi idõben erõsen csökkentenem kellett az adagot. Most már kettõ kávé is okozott némi szívdobogást.
Megkóstoltam a kávét, és a legnagyobb meglepetésemre ízlett. És még nagyobb meglepetés, hogy sokkal kevésbé dobogott a szívem. Azért nem állt le :-) . Hogy ez mennyire köszönhetõ a pecsétviasz gombának?? Ezt mindenki eldöntheti magának, aki kipróbálja. (Én azért interneten rákerestem, hogy valójában mi ez?)

Na de már túl sok lesz a kávéról, inkább beszéljünk az üzletrõl! Na ezzel, most békén hagylak, ha érdekel, bõven találsz információt a gyogykave.hu weboldalon.

 Rávettem a lányomat is, ugyan segítsen már kicsit, ne csak a nyugdíjas korosztálynak kínáljuk ezt a gyógynövényt, és egyébként is, együtt  könnyebb. (remélem Te is úgy találod?)


És hogy még mit lehet fogyasztani, ebbõl a csodálatos növénybõl? Nézd meg az oldal többi részét, a többit rád bizzuk.

 

 

 

www.gyogykave.huBörtsök Zoltán             &       Börtsök Mónika

 


(Elérhetõségünket megtalálod a kapcsolat menüpont alatt)

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on